torstai 12. tammikuuta 2012

always there for you

hej på dej :-) tänää oltii vähä messuilees kou aheadissa vai mikä olikaa, aika tylsäää :--D karkin perässä lähin sinne mutta oliki pahoja karkkeja joka paikassa.....noouh. no ainaki pääs tunneilta pois ! nyt tuntuu et olis tulossa kipeeksi, vähä sellai fiilis. :/ ei mulla tässä oikein muuta, tulin vaa vähä päivittelee että elossa ollaa, ku taas ollu vähä hiljasta. ajattelin tehä täs lähiaikoina sellasen postauksen, missä esittelisin kaikkii mun lemppari vaatteita koruja kenkiä yms, kiinnostelisko ? ( hehe kiitos ira  postausideasta ;-) ) ja edelleeen jos tulee jotai postaustoiveita ideoita aaanything ni saa heitellä ! videopostausta on ainakin toivottu, joten sen tuuun jossaki välissä varmasti tekemään, kunha saan aikaseksi. :-D

050meikä ja maipin rojut.....
029-tile056141013-tile037157121
heheee mun ihanat tytöt <3092

8 kommenttia:

 1. muista meijän mamin sisustus postaus ;);)

  VastaaPoista
 2. hhaha voii ollaapa söpöi !! ja ihana sie <3 t.matluuu

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia! ihana fiilis kaikis :) ja vitsit tota sun tukkaaaa <3

  VastaaPoista
 4. monkku- hahhaha ei vitsiit, pitää muistaa :--D

  matlu- no myöööö :--) ja siee <3

  rita- ooi hyvä jos välittyy sinnekki toi fiilis :) no hitsit kiitos <3

  VastaaPoista
 5. hei mul ois kysyttävää tost sun nykin reissust :-D ite oon sinne menos tänä vuonna niii :-)
  -mitä kameraa ja objektiivei käytit nyki postauksis?
  -paljo sul meni rahaa shoppailemisee?
  -mitä siellä kannattaa välttää/ei kannata tehdä tms :-D
  -kannoitko laukus kameraas vai otitko vaan pelkän kameran ja fisun mukaa?

  VastaaPoista
 6. mime- oi vitsiit, näin alkuu pakko sanoo et iha sairaaan ihana paikka :--) ooi haluun takasi ! ööö eli mul on iha perus canon 1000d, ei mikää hirveen hyvä mut kyl sil iha perushyvii kuvii saa ja sit sen se perus obsu mikä tuli mukana + samyangin fisu :) rahaa sielä olis saanu kulumaa vaikka kuinka paljon, mut taisin vaihtaa jonku 370 euroo vissiiki, ja sain 500 dollaria ja kaikkiha ne meni :-D ja olis menny vielä enemmänki !

  hmmmm mitähä sielä kannattas.... no ainaki pimeitä takseja ehdottomasti, ne kusettaa rahat =D et jos kulet taksilla, ni ota keltanen taksi !! ja sit jos kadul tulee vastaa jotain tyylii sellasii levyjen myyjii, niiku mulle tuli ni älä jää niitte kans juttelee :D ni kans pummii rahat =D öö sit myös jos hengailet siinä iha time squarella ni siel ei kannata syyä, koska iha törkeen kallista, et kannattaa jossai vähä syrjäsemmäl käyä safkailees :) hmm ei tuu nyt ainakaa oikei muuta mielee !

  kameraa mä yleensä kannoin laukussa, tai sit kameralaukussa jota iskä raahas mukanaan =D mut kannattaa varmaa just jossai laukussa pitää kamera =) toivottavast näistä oli jotain apuu ! ja ihan superiii matkaaa :--)

  VastaaPoista
 7. hei iha superkivat noi sun keltaset pökät:D!!

  VastaaPoista
 8. hehehe heyyy no kiitoksia !! =)

  VastaaPoista