maanantai 2. tammikuuta 2012

mooii !! uusi vuosi tuli ja meni, ja olihan se tosi hauska ! lähettii siis marikan ja maijun kans helsinkii lauantaina jo aamulla vähän shoppailemaan ja päästiin jossain viiden jälkee sitte hotskulle. parit neuleet ja jotain muuta pientä löyty kaupoilta muttei mitään sen ihmeellisempää. ilta sitten sisälsi hieman juhlintaa ja uusia tuttavuuksia, oli huippu ilta. :) harmittaa kylläkin aivan törkeesti, ku ei ehitty oikein ottelee kuvia.... ainoot kuvat on otettu amarillosta ja hotellihuoneesta. :---D haha ! ja ainiii, HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2012 !! tästä tulee huippu vuosi, i'm sure about it !

023027019046
maiju esittelemässä marikan uusia korkkareita :--D
048049
kokosin kyseisen illan asun tohon ja nappasin kuvan :-D toppi on uusi ja se on monkista hintaan 10 e ! jos haluutte nähä, miltä nää näytti mun päällä ni voin kuvatakki sen jossaki välissä !
057

ja sit loppuu viel ihan parit heidin nappaamat kuvat :-)
heku 051-tileheku 302heku 238

9 kommenttia:

 1. aiva ihania nuo neljä viimistä kuvaa!

  VastaaPoista
 2. moikka!! hei mikäköhän fisu sulla on?? aattelin että itellä on samyangin ja en saa otettuu sillä salamalla kuvia? saatko sä? mitenköhä voisin pistää asetuksii et saisin??:):D kiitos jo etukätee<3

  VastaaPoista
 3. oi kiitos henna paljon !!

  loviisa- mulla on sama fisu ja kyllä mä saan otettua salamal kuvia :O emmä tiiä onks siin sun sit joku vika vai mitä, mut kyl sil pitäs saada ! mä saan kyl iha kaikil asetuksil otettuu :d kannattaa käyä jossain näyttääs sitä, emmä osaa oikein auttaa =D toivottavast saat sen kuntoo !

  VastaaPoista
 4. okeei, oon täs ny parikuukaut asiaa vaa ihmetelly et ehkä meen nyt sitte ottaa asiast selvää :D:D voi olla et johtuu mun kamerastaki tai jotain.. mut kiitos kuitenki :)!

  VastaaPoista
 5. riiinaaaaa senki kaunis!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 6. loviisa- joo kannattaa jossain mennä käymää ni saat vian sitte ehkä korjattuu :) vooi eihä täs mitää, ei must paljo apuu ollu :pp

  henna- no voihaaan sie ihana !!!!!!!!! kiitos ja kuin myös !!

  VastaaPoista
 7. Kauniita mustavalkoisia kuvia :)

  http://mysecrets-linda.blogspot.com/

  VastaaPoista