tiistai 22. toukokuuta 2012

IMG_4119IMG_4067-horzIMG_4076IMG_4117IMG_4109IMG_4129IMG_4113-horzgpk-8-horz554570_10150839868695914_34536065913_9642895_366423623_n-horz heyy guys ! pitkästä aikaa :) en oo jaksanu oikei postailla ku oon vaa nautiskellu tosta ihanasta ilmasta ! ihan huippuu ku vihdoin kesä :) väriäki oon saanu jo hieman pintaan ! muutenki oon nyt reipastunu, ku ostin viime viikolla kuukausikortin kuntokeskus ykköselle ja yrittäny nyt käyä treenailees. tänääki käytii katjan kans kahessa jumpassa, huhuhhh kyllä tuntu ! lauantaina oli tanssin kevätnäytökset joista mul ei oikeestaa ole kuvia :/ katellaa jos jostai saisin muutamat. lauantaina vieteltii kans hieman julpan synttäreitä ja sunnuntaina alko duuni tykkimäki campingillä ! eli duunia on kesälle. tänää ilmottauduin ensi syksyn kirjoituksiin ja kelasin kirjottaa englannin ja terveystiedon.. huhuh kesällä pitäs sit yrittää myös näitä aineita hieman katella... koulusta puheenollen huomena käynnistyy tämän vuoden viimeinen koeviikko !!! YEEEY. itsellänihän ei ookku neljä koetta. :-) innollani ootan ensi viikon perjantaita ku me mennää ns. luokkaretkelle helsinkiin ja jään sitte sinne koko viikonlopuks iinan luo ja lauantaina tenskun ylppäreihin töihin !! can't wait ! nyt tässä postauksessa oli aika hajanaisia kuvia (ja tekstiä..), viimeiset kuvat on ottanu henri juvonen kouvolan rillosta viime keskiviikon glow partyista :--) lisää upeita kuvia voitte tsekkailla TÄÄÄLTÄ henrin blogista ;)

6 kommenttia:

 1. hei tää sun uus muokkaus saa nää kuvat näyttää siltä et ne ois hirveen huonolaatusii tai jollai huonon kännykän kameral otetuilta:( entiset oli niin ihania ja kauniita, i want them back! sä näytät kauniimmalta niissä, ja sä oikeest oot nii sairaan kaunis että:)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no vooi =D thanks for your commeeeent ehkä muokkailen ensi postauksee eri tavalla :)

   Poista
 2. :D:Dd en muistanu et voin päätyy tännekki...

  VastaaPoista
 3. Mietin tuossa, että mitämitä - hirveä piikki kävijälaskurissa!? Sitten vähän kattelin tilastoja niin täällähän sitä oltiin reippaasti mainostettu! :D ps. toi portfolio, lukeeks siel alanurkas "Riina 10v" :DD? ..ja sen sivut ois muutenkin kiva nähdä sisältöineen, esim täälä. ;)

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia ! Meinaatko muuten kesällä lomailla vai löhöillä (lukea kirjotuksiin) :))

  VastaaPoista
 5. silja- ahahhaha tottakai :---D

  henri- no pitihä sitä nyt vähä mainostaa ;) hahaha siin lukee 10c...... =DDd jajaaaa no tota en oo viel oikee edenny tos portfoliossa ja ei siit mikää ihmeellinen kyl varmaan tule mut katsellaa =) noit mustavalkokuvii tulee ainaki sinne !

  anonyymi- voi kiiitos =)) noo mul on duunia et siel menee suurinosa kesästä mut sit vapaapäivinä varmaan vaa löhöilen ja yritän tuol pk seudulla käyä mahollisimman paljon :) ja nauttia kesästä ! pitäs kyl kirjotuksiinki vähä lukea.....

  VastaaPoista