maanantai 16. heinäkuuta 2012

ei hajota

WP_000294-tileWP_000327-horzWP_000320-tile huhuuh mite voi olla tälläi tsäkä, et kaikki hajoaa samaa aikaa ??? iskä vei lumian huoltoo ja sieltä sain jonku shaiba nokialaisen varapuhelimen. se sitte sammu yks kaks yllättäen kesken puhelun enkä oo saanu sitä enää sen jälkee auki :--D sitte otin mun jonku vanhan nokian käyttöö ja kappas, seki kosahti käsii?? =D siitä napsahti halki näytön vierestä kuoret ja näyttö lähtee just irti.... ei ihmekkää ku nokialla menee nii huonosti..... mulla oli kans kameran kanssa ongelmia ja vein sen näppärii näytille. siinä onki jotai sellasta vikaa, että sen korjaus maksaa varmaa melkei yhtä paljo ku uus kamera että taitaa olla kans uuden kameran ostohommia tiedossa =D no mut toi tuli kyl aika paikallee, ku oon semmosta halunnukki! että nyt mulla ei täl hetkellä oo mitää millä nappailla kuvia ja ois vaikka mitä, mitä pitäs kuvailla kute kasa vaatteita.... en oo teille viel ees kuvannu sitä mun forever 21n tilausta =D että semmosta tällä kertaa, yritän kyllä saada kameran ostettuu asap ja toivottavasti saisin puhelimenki nopeesti takasi ! haluaisin kyllä vaihtaa ton lumian iphoneen, ku menny iha maku koko lumiasta :-D eikä siihe saa ees instagramia ???? fuuuck sanon minä. mutta eipä tässä sit kummempia, yritän keksiä keinoja saada kuvamatskuuu tänne, tai sitte pitää palailla vanhojen kuvien pariin haha!

9 kommenttia:

 1. Jahas, tätä on vissiin laajemminkin liikkeellä, sain itekin just kameran bäckkii huollosta! :D ..se vois ehkä olla samalla myös väliaikainen ratkasu sun ongelmaan C:? ps. go_4_iHupelin!

  VastaaPoista
 2. hahahah ihana ku puhut aina tost instagramist :D:D.d mut osta iphone !!!!!!

  VastaaPoista
 3. lataa siihen lumiaan molome, se on ihan ku instagram mut käy nokialle:-)

  VastaaPoista
 4. henri- aijaijaaai :---D nähtävästi on! hahhaaa se vois kyl olla =)

  erika- noku ketuttaa :D:Ddd vois....

  anonyymi- siis mikä :Dd en ookkaa kuullu tollasesta!!

  VastaaPoista
 5. paljon sulla suunnilleen menee rahaa yhellä baarireissulla? :D

  VastaaPoista
 6. voi ei :( tosi huonoa tuuria!!

  missä oot muuten töissä? :-)

  VastaaPoista
 7. anonyymi- ööööh riippuu vähä oonko kovasti päissäni :--D mut siis varmaa jotai kolmekybää voisin veikkaa =D joskus alle joskus yli.....

  anonyymi- noniiii sanos muuta =( oon tykkimäki campingillä !

  VastaaPoista
 8. ihana lompsa vilahtaa sulla tos yhes kuvas!

  VastaaPoista