torstai 13. syyskuuta 2012

what's going on

heyyy ja anteeksi pikku hiljaisuudesta ! kirjotukset on vieny ihan sikana ajasta ja vielä pitäs yrittää päntätä. kuuntelu tulokset jo saatiiki, ja nehä meni nii nappii että..... 49 bojooo 90:stä :---D congrazzz mee ! saa nähä miten maanantain menee enkun kirjallinen puoli, mut eiköhä keväällä joudu mennä uusimaa tota. enkku on nimittäi melkeipä ainoo aine, mistä haluisin saada suht hyvän :-D no mut koulu asiat siksee. täälä oli tänää uuden kauppakeskus veturin avajaiset, jossa käytii pyörähtämässä äiskän ja simpan kans. huhh on se kyl semi iso ! kävin kyl eilenä ottamas pienen varaslähdön kyseisiin avajaisiin, kun oli vip avajaistilaisuus kutsutuille vieraille, jonne pääsin roopen avecina :-) ahhhahha aikamoiset tulishowt !! eilenä ei jaksanu oikei shoppailla, jote tänää käytii pyöriis vähä kaupoissa ja löytyhä sieltä jotaki ! uus punanen toppatakki ja musta maksihame :-) päällä mulla oli eilenä sielä tilaisuudessa musta maksimekko ja mintunvihreä bleiseri, sanokaa vaa jos haluutte kuvia kyseisestä asusta, ei nimittäi oikee kerenny napsii kuvia siitä ! ja aika huonosti on nyt muuteki tullu otettua mitään asukuvia.... tässä postauksessa vaa pari _tosi_ shaiba laatusta puhelimella näppästyy kuvaa, mis näkyy tän päivän asua ja kans jotain randomkuvia. vaaleet vakosamettihousut on myös muuten uudet ! nyt tästä eteenpäin, jos yrittäis olla vähän shoppailulakossa reissuun asti... saa nähä mite käy :) mutta eipä tässä muuta, yritän tulla semi lähiaikoina postailemaan !! huuhhh alkaa pelottaa vähän maanantai jo, wish me luck and thumbs up !! ;-) WP_000157WP_000164WP_000142-horz130072040075IMG_5081-horzba-horzbh

8 kommenttia:

 1. ääh meinasin ostaa carlingista tommosen cali love topin mut en ottanu kuitenkaa ja nyt kaduttaa ku se on nii kivannäköne sun päällä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vooi vitsi, oisit vaa ostanu :( mäki tykkään tosta paljon ! :-) ja voi kiitos !!

   Poista
 2. itellään 46/90...:D kivoja kuviaa ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noei jäänhy paljoo mun huikeesta pisterajsta ;-) oih kiitos !!

   Poista
 3. Mitä meinasit lähtee opiskelemaan lukion jälkeen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en tiiä viel yhtää !! tai yks vaihtoehto vois ehkäpä olla sairaanhoitaja :-) tai sit oon kyl kelannu pitää välivuotta !

   Poista
 4. just love it !! ihana tyttö
  t.maippi

  VastaaPoista