keskiviikko 14. marraskuuta 2012

14112012

IMG_0511IMG_0505IMG_0529-horzIMG_0495 IMG_0501-horzIMG_0535IMG_0626-horzIMG_0577IMG_0579-horz IMG_0629 tänää mulla ja iralla oli mäkkiin perehdytys ku samaan duuniin päästiin (;-)) ja sitä enne käytii nappailees parit kuvat. :-) kaulassa mulla oli uus ginan koru, joka makso huimat 1,50 ja normisti 20 egee :--D hhahhaa! mutta duunista puheen ollen, mulla siis alkaa mäkkärissä burgereitten vääntäminen 26 pv tätä kuuta !! vähä jo jänskättää mut enköhä mä tuu iha semi nopeesti oppimaa painaa sielä duunia. ens viikolla pitäs kans jo kevään kirjotuksiin alkaa ilmottautumaan ja tällä viikolla pitäs tulla nyt syksyn kirjotusten tuloksia... innolla ootan mikä enkusta napsahtaa että pitääkö mennä uusimaan, sen verran heikon puoleisesti se tuntu kyl kuitenkin menevän.. :-D nyt lähinnä en oota mitää muuta nii paljon, ku sitä että lukio on ohi !!! en malta oottaaa että saa lakin päähä ja pääsee pitämää välivuotta(vuosia) ja koko maailma on avoinna ja täynnä vaihtoehtoja, mitä elämällään haluu tehä. cant wait !!! mut nyt hyvä lopettaa tähän, ettei meno ala menee liian diipiksi..... :-D heh, palaillaan mahdollisimman pian!

14 kommenttia:

 1. älä oota lukion loppumista koska se on ihan mahtii aikaa! nauti! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojooo oot kyl oikeessa, onha lukio antanu aika paljon... opiskelumotivaatio ei vaa oo missään hirveen korkeella :-D

   Poista
 2. Toivottavasti ei burgerit lentele samal taval ku mansikkaleivos!;) Haha my burgergiiirl <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hhahahah ihana :---D jooo ne olis parempi pysytellä iha händyssä heh... sinä minuun <3

   Poista
 3. Mikähän kauhukeittiö kaksikko myö ollaan sitten :-D hhaha ! Mut ihan mahtavaa et on joku ystävä siellä, tulee varmasti hauskaa <3 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no höpöhöpö meisthä tulee iha loistoja ;-) nojooo aivan samaa mieltä :') <3

   Poista
 4. Toi sun asu on ihan älyttömän kiva, mistä tuo sun sinivalkonen paita mahtaa olla? :-) Ihan älyttömän kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos !! :-) se on ihan hennesiltä ostettu !

   Poista
 5. miks aiot pitää välivuoden tai useemman? mitä aiot tehä? aiotko opiskella sit myöhemmin lisää, jos ni mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska en jaksa lähtä heti opiskelemaan ku tässä on opiskeltu jo niiin monta vuotta putkeen. hmm aattelin ainakin tehdä duunia ja lähtä matkustamaan, olis kiva joku pidempi reissu jonnekki kauemmas ! ja jooo aijon kyl lähtä sitte myöhemmin opiskelemaan, alasta en oo vielä ihan varma, mutta oon ainaki sairaanhoitajan tai terkkarin alaa kelaillu... saa nähdä mihi elämä vie ;-)

   Poista
 6. minä sun enkku lähti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. emmä ees tiiä :-D en käyny kyselee niit alustavii numeroit, mut empä usko et hirveen hyvänä, ku jo kuuntelusta tuli 49 pojoo ja ku kattelin sitte kokeen jälkee niitä oikeita vastauksia netistä, ni ei menny kyllä aiva nappii....

   Poista