keskiviikko 7. marraskuuta 2012

kuulumisia

holaholaaa !! tulipa taas vähän inspistä tulla tänne boustailee. viikonloppu meni siis espoon suunnilla näkees tyttöjä. oli jälleen kerran tosi hauskaa !! aina on vaan yhtä ihana mennä iinalle ja muutenkin pk seudulle, jotenkin viihtyy sielä vaan niin paljon paremmin. no mutta lauantai lähti käyntiin semi aikasin expoille mentäessä ja sielä jonkin aikaa pyöriessä. katottiin vähän aikaa snoukkaskaboja ja kierreltiin pisteitä. loppu aika meni lähinnä pinjan ja suvin etsimiseen hhahaa :--D uusi snoukkatakki mielessä lähin sinne pyörimään, mutta eipä löytyny. löyty kuitenkin pipo, jonka mukana tuli kangaskassi sekä white momentin flanu ! lauantai ilta jatkui iinalla laittautuessa ja alottelemassa. vietettiin myös inkerin kanssa romanttinen kynttilähetki sushin ja valkkarin kera :-D siitä sitten tilattiin taksi ja lähettiin kluuvia ja jatkokemuja päin. mesta oli kyl ihan törkeen upee !! ilta meni muutenkin tosi mainiosti, mutta ainoo miinus että kemut loppu jo kello kahelta.. myös narikkajono oli mitä kamalin :-D venailin takkia varmaan lähemmäs tunnin, vaikka olin menny ennen pilkkua narikalle ja silloki sain takin vain sen takia, ku heitin mun narikkalapun tutulle... huhuhh ! sunnuntaina käytii sitte tyttöjen kanssa pacificossa vetämässä törkeen hyvät brunssit ja siitä sitte lähin himatsuu päin. oli huikeeta !! 007021026017058 ettei tää postaus jäis tosi leimiksi, niin heitän tähän vielä tän päivän asukuvat !! päällä mulla on uudet dr denimin pääntsit ja neule carlingsista. ja ainiin, viime postauksessa kerroin, että laitoin parit työhakemukset menemään. eilenä mulla sitte oli hennesiin ja mäkkiin työhaastattelut ja pääsin siltä istumalta mäkkiin duuniin haha :-D hennesiltä luvattiin soitella perjantaihin mennessä, mutta eipä kai auta muu kuin kieltäytyä jos saisin sen duunin, vaikka vaatekaupassa työskentely on ollut jo pitkään haaveena... ehkä sitte joskus !! 098112-horz121071-horz

15 kommenttia:

 1. Tykkään sun tyylistä paljon!!! ihana tyttö :) Mistä oot ostanu noi ihanat pipot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih kiitos törkeesti :') hmmm no toi pipo on expoilta ja esim viime postauksen punanen pipo on muistaakseni carlingsilta :-) vähän mistä sattuu tulee niitä ostettua !

   Poista
 2. mäkki voi ei.... jaksamisia!! olin viime kesän töis mäkis ja ainaki tän kaupungin touhu oli ihan paskaa... tsemiä! ;)

  ps oot kaunein tytteli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha oh noeeesss, toivottavasti tuun pärjäämään.... :-D mut voi että kiitos ihana :') !

   Poista
  2. tietysti tuut! :)

   Poista
 3. oiiiij, sushia !

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Oot niin ihana... :)

  VastaaPoista
 5. mistä tuo takki!! :)

  VastaaPoista