torstai 11. huhtikuuta 2013

ostoksia & asua

holaa pitkästä aikaa! käytii tossa äiskän kanssa tiistaina jumbossa vähä shoppailemassa ja löytyhän sieltä vaikka ja mitä, esimerkiksi ylppärimekko ja -kengät ;-) eipä tarvi ainakaa alkaa tilailemaa mistään! mekko ja kengät ovat aikalailla just sellaset mitä olinki ajatellu, joten kävi hyvä tsäkä että sattu sieltä löytymään :-) löyty myös parit biksut joita olinki myös vähä ettiny sekä joitain muitakin kesäkuteita! innola ootan lämpösiä ilmoja että pääsee kesävaatteitten pariin. ostoksista alempana kuvia, tosin ylppärikuteet pidän vielä täältä salassa! muuten mä oon lähipäivinä vaa aikalailla löysäilly ja ollu tekemättä mitään... ihanaa vaan välillä olla. viikonloppuna tosin oltii martsun kanssa katsomatta olavi uusivirtaa ja oli se kyllä niin ihana! päästii juttusillekki ja "roudailemaan" niitten keikkakamoja, josta saatii palkkioksi sen levyt :-D hahha olipahan taas ilta, eipä voi muuta sanoa! :-D tänää käytii sit nopeasti merin kanssa nappaamassa perus asukuvat.. loppuillasta sitte vielä jumppailemaa ja sit vaa rennosti :-) alkaa reissutki lähestymää pikkuhiljaa! enää 7 päivää rukalle vuhuuu :-) 063054-horz024018-horz036006010013011001008

10 kommenttia:

 1. uu ootan innolla et nään sun ylppärimekon! :-) taisin ihastuu tohon vero modan maxiin, varmaan superihana kesällä ruskettuneen ihon ja hulmuavien hiusten kaa, ooih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii mäkii ootan innolla et pääsee näyttää sen täällä! ja ootan kans innolla et pääsee käyttämää tota maxia ;-) se on kyl aika ihana!

   Poista
 2. oi oi toi zaran paita!! haluisin enemmän kaikkii tollasii lyhyen mallisii, mut ei meinaa löytyy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäki tykkään siit kyl tosi paljon! kannattaa hei zaras käyä kattelees tai must siel oli muitaki just tollasii lyhyitä jos en nyt väärin muista! :)

   Poista
 3. mulla on hei samishousut ku sulla nois asukuvissa! aivan ihanat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai on!! noi on kyl ihanan pirtsakat :)

   Poista
 4. hi hi mullaki on noi pökäleet siis pöksyt..... ps ihuna maksimeggooo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha senkiii hassu!! jeeee se on aika ihaaana! ja säki kyl.....

   Poista
 5. Tosi kivoja ostoksia! Tykkäilen etenkin tosta maksimekosta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos tosi paljon :) kerranki sattu löytymää kerralla kaikkea kivaa!

   Poista