torstai 23. toukokuuta 2013

ayia napa was awesome

well helouu pitkästä aikaa! ayia napan reissulta selvitty suomeen asti ja lievä masis vielä päällä.... ois niin voinu jäädä pidemmäksi aikaa!! ei yhtää houkutellu kyllä tulla suomeen :-( oli tosi huippu reissu! oon nyt ollu niin laiska niin sain vasta nyt aikaseksi avattuu koneen ja tulla väsäämää tätä. _vähän_ kyllä hävettää kuvasaldon puolesta koska.... me ei edes avattu kameraa koko reissun aikana!!!! :O miten se on vaa niin ylitsepääsemättömän vaikeeta kannella sitä kameralaukkua olalla ja nappailla välillä kuvia. kai se sit vaan on :-D eli nyt saatte tyytyä pelkkiin iphone kuviin, sorit :-( mutta jos muutamalla sanalla kertoisin reissusta.. säät suosi, oli tosi lämmintä vaikka aurinko oli melko usein pilvessä! mut kyllä se vissii ruskettaa pilvenkin takaa, koska paloin muutamaan otteeseen aika pahastikkin. :-D selkään ja rintaan tuli vesikelloja ja jalkapöydät oli niiin törkeen kipeet, et pystyin tuskin kävelemään.. huh en oo kyllä ikinä palanu noin pahasti! muutaman kerran kävästiin nissi biitsillä joka oli kyllä tosi kiva. lauantaina sielä oli hirveet biitsireivit, porukkaa oli tosi paljon ja jengi bailas pöydillä :-D hullu meno! iltasin sit mentii useesti juhlimaan. paikka oli kyl ihan täynnä ruotsalaisia ja voi sitä huudon määrää, ku naapuriinha se lätkän mm-kultamitsku meni.. :-D vikana iltana käytiin nooran kanssa sellasessa kauhutalossa, jossa piti kävellä ihan pilkkopimeässä huoneessa ja seurata katosta tulevaa pikkulamppua. meijän hotskun suomalaispojat oli käyny siinä ja kerto että se oli ihan törkeen pelottava, että ne ois vaa kiljunu sielä ja jättäny viel koko kierroksen kesken. sithä mä olin ennen kierrosta ihan pissit housussa ja jännityksissä et mitähän tästä tulee jos pojat oli pelänny niin paljon, mutta.... pojat tais vähän juksata :---) pettymys! mutta oli sekin kiva kokea! empä mä osaa kai muuta kertoa.. huikee reissu ja ayia napa on törkeen ihana!! uusi reissu sinne on kyllä takuu varma! :-) mut nyt huonon kuvasaldon pariin (oon niin pettynyt itteeni...) puss!!

 BTW. musta tulee ylioppilas hihi :-) 344-tile340-tile332-tile325-tile324-tile337-tile273-tile325-tile12327-tile

10 kommenttia:

 1. Mulla ois muutama kysymys, ku oisin ite lähössä kuukauden päästä napalle :)
  Mitkä oli parhaat bilemestat? Millä menitte Nissi beachille, oliko sinne kävelymatka? Kävittekö bar crawlissa, millainen se oli? Kiitti jos vastaat!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii ettää ota mut mukaa!!! mut siis eniten me oltii grabbarna grusis, joka on johku puol 2 asti auki ja sen jälkee mentii aina blue moonii, ne oli semmoset mihi yleensä aina päädyttii :) ja oli ne kyl tosi kivoi!! mut siis siel baarikadul on ihaa hitsisti niit mestoja ja kaikki ei ees nyt viel ollu auki! eikä me ees käyty ku muutamas muussa noitten lisäks et eiköhän sielt vaikka mitä muitakii tosi kivoi mestoi löydy :) ööö me mentii aina takail, et se on 8 egee siit keskustasta ja joku tyylii 20 min matka.. kylhä sen kävelläkki pystys helposti mut vähä laiskotti =D ja joo käytii pub crawlis!! oli ihan sikahauskaa!! suosittelen ehottomasti :) oli tosi paljon jengii ja fiilis superhyvä! et menkää ihmeessä :--) vok vitsii super hyvää matkaa sulle!!!

   Poista
  2. haha oho toi yks sana tuol on siis taksi :Dd

   Poista
  3. Okei, kiitti paljon vinkeistä :) Erityisesti ootan tota pub crawlia! Paljon sillä oli hintaa ja mistä ostitte liput siihen? :)

   Poista
  4. se oli 25 euroa :) siel on tosi paljon niit lipunmyyjii et eiköhän teillekki tulla myymää ku kävelette siel kaduilla!

   Poista
 2. ei vitsii, olis kyl nii siistii päästä itekki! oon kade :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli kyl super kivaa!! noni eiku sit lentoja buukkaamaa ;-)

   Poista
 3. olitteko mis hotellis:) ?

  VastaaPoista