maanantai 8. syyskuuta 2014

Some photos from Thailand and thoughts

Ei vitsi, mulle tuli fiilis tulla heittelemää jotain kuvia viime reissulta ja niihä mä sit tulin! Tai no oikeestaa muuteki bloggailee, mut ei ollu oikein mitää ihmeellisiä asukuvia, ni tulimpa pahentaa teidän reissukuumetta. ;-) Tai joilla semmonen sattuu olemaan haha! Blogia en oo taas hirveen ahkerana päivitelly, shame on me!!!!! Miten se on vaa niiiin hankalaa avata se tietokone.... monesti mun on siis pitäny tulla postailemaan, mutta tosiaan toi tietokoneen avaaminen on ollu se vaivalloisin juttu mikä on sitte siirtäny päivittelyä... :-D Mutta anyway, tän postauksen pointtina ehkä olis vähä valmistella mun lupaamaa reissupostausta/postauksia, jotka mun pitäs ehtiä tehä ennen seuraavaa reissua, johon on aikaa VIISITOISTA PÄIVÄÄ (15) !!!!!!! Siis mitä hittoa, mihin tää aika on menny??? Tuntuu että hirveesti olis tehtävää ja järkkäiltävää ja mietittävää mut päivät senku luisuu ohi! Tää on just mun heikkous, mä en osaa tehä mitää ajoissa ja jätän kaiken viime tippaa. Mulla pyörii sitä paitsi kaiken maailman ajatuksia ja juttuja päässä, mitä mä tänne haluisin kirjotella mut en saa vaa ajatusten päästä kiinni!!! Ja tästä tulee varmaaki mun sekavin postaus ikinä, BLÄÄÄH. 

Mut lähtääpä ensiksi siitä, että mihkä mä oon siis lähössä; 23. pv tätä kuuta mulla ja mun kahella kaverilla on lento Denpasariin, Balille. Sielä meidän olis tarkotus hengailla joku parisen kuukautta, joiden välillä aateltiin käydä Singaporessa. Balilta me lähtään Australiaan. Vielä ei tiedetä tarkkaan minne päin tai milloin, mutta siis tarkotuksena olis mennä tekemää töitä sinne ja sen ohella reissata mahdollisimman paljon. Me hankittiin tossa kolmisen viikkoa sitten working holiday viisumit, josta päästään taas yhteen probleemaan; mulle ei ole tullu sitä vielä??? Julia ja Riia sai ne parissa päivässä ja mulla on menny näin saakelin kauan eikä vieläkään kuulu! Tänää mä just pistelin vähä viestiä Aussien suurlähetystöö ja ties minne ja kyselin et mitäs tää tämmönen on... Toivotaa et tulis vastauksii tai sit pitää alkaa soittelemaa Ausseihin ja mä inhooon puhelinsoittoja.. Varsinka mitää vähäki virallisia, ENGLANNIKSI. Mutta näissä tunnelmissa pyörähti mun vikat viikot Suomessa vähään aikaan. Postauksen kuvina toimii siis viime reissulta napsittuja piccejä ympäri ämpäri Thaimaata (murto-osa otetuista kuvista...) Mä voisin yrittää tonne pistellä, että mistä päi noi on otettu. Tosi ärsyttävää, ku noi meni noi sekasin ku kuvat on aiva vonkkelis konkkelis tuola tiedostoissa ja vielä moneen kertaan.. MUTTA mä voisin oikeesti nyt tulla väsäämää tänne jotai vähä selkeempää juttuu viime reissulta. Olis itekki kiva vähä muistella juttuja ja päästä taas reissutunnelmaa hehe! 

BANGKOKKRABI

   

KOH LANTA

KOH TAOKOH LANTA

KOH PHI PHI
                 

KOH LANTA

KOH PHI PHIKOH LIPE


PHI PHI


ja loppuhuipennus uudelta vuodelta....... :----D
KOH PHANGAN

9 kommenttia:

 1. Vähäsen kyllä pahensi matkakuumetta.. Mutta onneksi meikäläinen lähtee talveksi ausseihin! Eikö oo mitään hajua minne suunnille ootte menossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii ku ihanaa!! voi meitä onnentyttöjä ku päästää lämpösee talveksi ;) hmm varmaa lemnetää melbournee tai sydneyyn eka ja jäädää sinne jos löytyy duunii tai vaihetaa, iha auki vielä :D

   Poista
  2. Meinaakko postailla reissusta? Olis kyllä mukava lueskella sinun reissujuttuja :)

   Poista
  3. kyllä mä ainakii yritän!! padillä saa onneks aika näppärästi postailtuu, tyhmää ku en viimeeks tajunnu!!! mut joo kyllä ois kiva postailla :)

   Poista
 2. Voi tuonne jonnekin kun pääsisi pian... Liikaa vierailun arvoisia paikkoja maailmassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo sanoppa muuta!!! mullaki olis niiin monta paikkaa missä haluisin käydä :|

   Poista
 3. VOI EI, KOHTA MÄ OLEN TUOLLA! Tää postaus ei yhtään auttanut mun innostukseen! Mulla alkaa huomenna viisumirumba ja ihan pian mä olen jo tuolla..ihan pian! Mut hei, nauti reissustasi! Itsellä mielessä kans singaporea ja kuala lumpuria yms muuta indonesiaa, kun lomat koittavat! Mitä sitä suomeen, kun on niin lähellä kaikkea muuta mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainiiii säki lähet ihan just!! niin kivaa! ja pidä säki ihan mahtava reissu ;) <3

   Poista
 4. oooh ihanii kuvii ja oon superkade tosta sun tulevasta reissustaki!!

  VastaaPoista